Reklamtryckeriet i Köping Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Reklamtryckeriet i Köping Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Köping. Det är nämligen den kommunen som Reklamtryckeriet i Köping Aktiebolag finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Reklamtryckeriet i Köping Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Reklamtryckeriet i Köping Aktiebolag som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 1989-04-21. Men sedan 2006-08-01 så har Reklamtryckeriet i Köping Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Glasg., 731 30, Köping. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Reklamtryckeriet i Köping Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0221-10087.

Köping arbetar för att verksamheter som Reklamtryckeriet i Köping Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Reklamtryckeriet i Köping Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västmanlands län.

Bolaget skall bedriva tryckerirörelse ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Reklamtryckeriet i Köping Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Reklamtryckeriet i Köping Aktiebolag och det är följande personer, Alm, Börje Tony som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Alm, Anneli Helena som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot, Ågren, Stig Uno Roland som är född 1933 och har titeln Suppleant, Palm, Erik Tomas som är född 1952 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Reklamtryckeriet i Köping Aktiebolag är 556358-2237.