Köpmannen i Köping Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Köping och Köpmannen i Köping Aktiebolag är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många företag där och Köpmannen i Köping Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Köpmannen i Köping Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Köpmannen i Köping Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1989-02-27. Det finns flera olika företag i Västmanlands län som är ett stort län. Köping där företaget finns i jobbar för att företag som Köpmannen i Köping Aktiebolag ska trivas.

Köpmannen i Köping Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-03-09. I Köping så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva reparationer av bil- och traktordäck, kontrollera och justera fram- och bakvagnsinställningar på bilar, import och exportförsäljning av däck, biltillbehör och maskiner för däck- och bilbranschen, redovisningstjänster, värdepappersförvaltning samt äga och förvalta fast och lös egendom och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Köpmannen i Köping Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Köpmannen i Köping Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Köping.

Vill man komma i kontakt med Köpmannen i Köping Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Köpmannen i Köping Aktiebolag är Blixt, Lennart Jan-Olof som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Blixt, Kerstin Elisabeth som är född 1955 och har titeln Suppleant, Palm, Erik Tomas som är född 1952 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

Köpmannen i Köping Aktiebolag har 556351-6516 som sitt organisationsnummer.