Villa och Industriservice i Köping Aktiebolag

Västmanlands län

Information

I Köping finns det ett Aktiebolag som heter Villa och Industriservice i Köping Aktiebolag. Det finns flera verksamheter som liknar Villa och Industriservice i Köping Aktiebolag i Västmanlands län. Köping är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Villa och Industriservice i Köping Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera verksamheter som är det i Västmanlands län.

Sedan 1989-03-29 så har Villa och Industriservice i Köping Aktiebolag varit registrerat och sedan 1989-01-01 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Villa och Industriservice i Köping Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Köping.

Vill man komma i kontakt med Villa och Industriservice i Köping Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till Timmermansg. 17, 731 54, Köping. Vi ni istället prata med Villa och Industriservice i Köping Aktiebolag så kan ni göra det på 0221-19919.

Bolaget skall bedriva verksamhet med service inom el, kyla, ventilation och regler samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Isaksson, Bo Göran Olof som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Lund, Jan-Olov som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Risberg Isaksson, Gun Margareta som är född 1951 och har titeln Suppleant, Törnblom, Hans Gunnar som är född 1947 och har titeln Revisor, Segebladhs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Isaksson, Bo Göran Olof -Lund, Jan-Olov -Risberg Isaksson, Gun Margareta .

Villa och Industriservice i Köping Aktiebolag har 556350-4256 som sitt organisationsnummer.