C Granqvist Försäljnings Aktiebolag

Västmanlands län

Information

I Köping finns det ett Aktiebolag som heter C Granqvist Försäljnings Aktiebolag. Det finns flera bolag som liknar C Granqvist Försäljnings Aktiebolag i Västmanlands län. Köping är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

C Granqvist Försäljnings Aktiebolag är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Västmanlands län.

Sedan 1988-12-06 så har C Granqvist Försäljnings Aktiebolag varit registrerat. Idag är C Granqvist Försäljnings Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Köping.

Vill man komma i kontakt med C Granqvist Försäljnings Aktiebolag så kan man gör det genom att posta ett brev till . Vi ni istället prata med C Granqvist Försäljnings Aktiebolag så kan ni göra det på 0221-24426.

Bolaget skall bedriva försäljning, konsultation, uthyrning av utrustning och agentur inom byggbranschen. Bedriva handel och förvaltning med värdepapper, förvaltning av fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Grankvist, Sven Conny som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Grankvist, Ulla Kristina Elisabet som är född 1944 och har titeln Suppleant, Kjellman, Mattias Henrik som är född 1972 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

C Granqvist Försäljnings Aktiebolag har 556342-9926 som sitt organisationsnummer.