GODARB Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Köping och GODARB Aktiebolag är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och GODARB Aktiebolag är ett av dem. Statusen för GODARB Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

GODARB Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1988-03-24. Det finns flera olika verksamheter i Västmanlands län som är ett stort län. Köping där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som GODARB Aktiebolag ska trivas.

GODARB Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Köping så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning och tillverkning av biltillbehör samt konsultationer inom svets och rostfritt.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att GODARB Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är GODARB Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Köping.

Vill man komma i kontakt med GODARB Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0221-18070.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med GODARB Aktiebolag är Ljungström, Bengt Micael som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Ljungström, Pia Christina Micaela som är född 1966 och har titeln Suppleant, Palm, Erik Tomas som är född 1952 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .

GODARB Aktiebolag har 556321-2702 som sitt organisationsnummer.