SN Elteknik AB

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Köping och SN Elteknik AB är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och SN Elteknik AB är ett av dem. Statusen för SN Elteknik AB är att Bolaget är aktivt.

SN Elteknik AB är ett Aktiebolag och skapades 1988-02-23. Det finns flera olika verksamheter i Västmanlands län som är ett stort län. Köping där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som SN Elteknik AB ska trivas.

SN Elteknik AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Köping så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsultationer inom det elektrotekniska området och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att SN Elteknik AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1988-01-01.

Idag är SN Elteknik AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Köping.

Vill man komma i kontakt med SN Elteknik AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0221-19000.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder.

De som är på något sätt har med SN Elteknik AB är Karlsson, Glenn Erik som är född 1965 och har titeln VD, Faulhammer, Peter Stefan som är född 1960 och har titeln Vice VD, Karlsson, Glenn Erik som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Faulhammer, Peter Stefan som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Björn Ejvin som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Eriksson, Ove Erik som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamotKruse, Alf Henry som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Norberg, Bo Erik som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandberg, Bengt Denny som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamotSivertsson, Alf Jörgen Rickard som är född 1959 och har titeln RevisorPricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

SN Elteknik AB har 556319-6160 som sitt organisationsnummer.