BKI Byggkvalitet Institutet Aktiebolag

Västmanlands län

Information

BKI Byggkvalitet Institutet Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Köping. Det är nämligen den kommunen som BKI Byggkvalitet Institutet Aktiebolag finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

BKI Byggkvalitet Institutet Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

BKI Byggkvalitet Institutet Aktiebolag som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 1988-01-18. Men sedan 1997-01-01 så har BKI Byggkvalitet Institutet Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Utterstigen 9, 731 43, Köping. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på BKI Byggkvalitet Institutet Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0221-28365.

Köping arbetar för att bolag som BKI Byggkvalitet Institutet Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för BKI Byggkvalitet Institutet Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västmanlands län.

Bolaget skall bedriva konsulterande verksamhet med inriktning på byggkvalité och därmed förenlig verksamhet.Bolaget skall även bedriva handel med värdepapper.

Firmatecknare för BKI Byggkvalitet Institutet Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till BKI Byggkvalitet Institutet Aktiebolag och det är följande personer, Eriksson, Gustav Ove som är född 1938 och har titeln Ordinarie ledamot, Eriksson, Ingrid Marianne som är född 1936 och har titeln Suppleant, Vestlund, Pia Elisabet som är född 1966 och har titeln Revisor, Hallsten, Siv Monica som är född 1944 och har titeln Revisorssuppleant, Segebladhs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för BKI Byggkvalitet Institutet Aktiebolag är 556309-2500.