Ljungträ Aktiebolag

Västmanlands län

Information

I Västmanlands län så finns Ljungträ Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Köping här finns det många olika Aktiebolag. Ljungträ Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västmanlands län. Köping jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västmanlands län gör att bolag trivs där.

Ljungträ Aktiebolag är momsregistrerat sedan1998-01-01 och har organisationsnummer 556307-7477.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: 0221-40100 alternativt besöka eller skicka post till Ljungträ Aktiebolag på följande adress Vreta Munktorp 1, 731 70, Köping.

Ljungträ Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Ljungträ Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Unander-Scharin, Bengt Egil som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande , , , . ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva handel med trävaror, rundvirke, aktier, och värdehandlingar samt bedriva sågverksverksamhet, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.