VVS-Konsult Köping Aktiebolag

Västmanlands län

Information

VVS-Konsult Köping Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Köping. Det är nämligen den kommunen som VVS-Konsult Köping Aktiebolag finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

VVS-Konsult Köping Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

VVS-Konsult Köping Aktiebolag som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 1987-07-21. Men sedan 1987-01-01 så har VVS-Konsult Köping Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Humlegårdsg. 6, 731 30, Köping. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på VVS-Konsult Köping Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0221-20915.

Köping arbetar för att bolag som VVS-Konsult Köping Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för VVS-Konsult Köping Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västmanlands län.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet i VVS-frågor samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för VVS-Konsult Köping Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Ljung, Charles Jörgen -Ljung, Ewy Margaretha.

Det finns idag lite personer som är kopplade till VVS-Konsult Köping Aktiebolag och det är följande personer, Ljung, Ewy Margaretha som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot, Ljung, Charles Jörgen som är född 1951 och har titeln Suppleant, Vestlund, Pia Elisabet som är född 1966 och har titeln Revisor, Segebladhs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för VVS-Konsult Köping Aktiebolag är 556301-0551.