Synteknik i Köping Förvaltning Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Bolaget skall utföra konsultativa tjänster inom det optiska området såsom marknadsföring och utvärdering av nya och befintliga produkter jämte därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Synteknik i Köping Förvaltning Aktiebolag vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Köping så är Synteknik i Köping Förvaltning Aktiebolag en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Köping arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Köping och i Västmanlands län. Redan 1986-11-06 så skapades Synteknik i Köping Förvaltning Aktiebolag och verksamheten är har ej F-skattsedel.

556284-9165 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Köping.

Just nu är Synteknik i Köping Förvaltning Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Synteknik i Köping Förvaltning Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0221-71154 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Synteknik i Köping Förvaltning Aktiebolag är Zetterlund, Björn Ragnar som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Cromnow, Åke Kristian som är född 1962 och har titeln Suppleant, Korsbäck, Börje Torbjörn som är född 1965 och har titeln Suppleant, Edqvist Gyld, Carl Börje Magnus som är född 1967 och har titeln Revisor, Edqvist Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .