Synteknik i Köping Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Köping och Synteknik i Köping Aktiebolag är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många företag där och Synteknik i Köping Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Synteknik i Köping Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Synteknik i Köping Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1986-02-11. Det finns flera olika företag i Västmanlands län som är ett stort län. Köping där företaget finns i jobbar för att företag som Synteknik i Köping Aktiebolag ska trivas.

Synteknik i Köping Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Köping så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljning av optiska artiklar jämte därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Synteknik i Köping Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1986-01-01.

Idag är Synteknik i Köping Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Köping.

Vill man komma i kontakt med Synteknik i Köping Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0221-71154.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanterna.

De som är på något sätt har med Synteknik i Köping Aktiebolag är Korsbäck, Börje Torbjörn som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Cromnow, Åke Kristian som är född 1962 och har titeln Suppleant, Zetterlund, Björn Ragnar som är född 1955 och har titeln Suppleant, Vestlund, Pia Elisabet som är född 1966 och har titeln Revisor, Hallsten, Siv Monica som är född 1944 och har titeln Revisorssuppleant, Segebladhs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor.

Synteknik i Köping Aktiebolag har 556270-3420 som sitt organisationsnummer.