J. ANTAR GULD Aktiebolag

Västmanlands län

Information

J. ANTAR GULD Aktiebolag hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Köping som är den kommunen där J. ANTAR GULD Aktiebolag finns. I Köping så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. J. ANTAR GULD Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket J. ANTAR GULD Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. J. ANTAR GULD Aktiebolag har funnits sedan och 1992-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till J. ANTAR GULD Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till V. Långg. 11, 731 30, Köping men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0221-20844.

Köping arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är J. ANTAR GULD Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

J. ANTAR GULD Aktiebolag har idag 556267-2773 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för J. ANTAR GULD Aktiebolag

Bolaget skall idka tillverkning och försäljning av guld och silversmycken, presentartiklar och konsthantverk ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I J. ANTAR GULD Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Antar, Yakoub som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Antar, Edma som är född 1963 och har titeln Suppleant, Lundholm, Lars Tore David som är född 1950 och har titeln Revisor, Lars Lundholm Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .