BRST Management AB

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Köping och BRST Management AB är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många företag där och BRST Management AB är ett av dem. Statusen för BRST Management AB är att Bolaget är aktivt.

BRST Management AB är ett Aktiebolag och skapades 1987-12-16. Det finns flera olika företag i Västmanlands län som är ett stort län. Köping där företaget finns i jobbar för att företag som BRST Management AB ska trivas.

BRST Management AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Köping så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolagets verksamhet skall vara att bedriva penningförvaltande verksamhet samt handla med värdepapper och därtill hörande verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att BRST Management AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-09-29.

Idag är BRST Management AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Köping.

Vill man komma i kontakt med BRST Management AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0221-20486.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med BRST Management AB är Borgenvik, Evy Margareta som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Borgenvik, Henrik Samuel som är född 1985 och har titeln Suppleant, Wiik, Siv Eva Marianne som är född 1943 och har titeln Revisor, Olssons & Wiik Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

BRST Management AB har 556258-1990 som sitt organisationsnummer.