El & Montage Lindgren Aktiebolag

Västmanlands län

Information

556250-3184 är organisationsnummer för bolaget El & Montage Lindgren Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som El & Montage Lindgren Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Köping som är den kommunen som El & Montage Lindgren Aktiebolag finns i.

El & Montage Lindgren Aktiebolag har varit registrerat sedan 1984-10-05 och det finns flera bolag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för El & Montage Lindgren Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1985-01-01.

El & Montage Lindgren Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Köping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för El & Montage Lindgren Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Lindgren, Alf Börje

Vill ni komma i kontakt med El & Montage Lindgren Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0150-92204 eller genom brev på följande adress:
Hultv. 4, 643 98, Julita

Bolaget skall bedriva installtion och handel inom el och byggnadsindustri, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med El & Montage Lindgren Aktiebolag och det är Hammarström, Göran Ragnar som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindgren, Alf Börje som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindgren, Ingrid Marianne som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Wiik, Siv Eva Marianne som är född 1943 och har titeln Revisor, Olssons & Wiik Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,