Nilssons Bokhandel i Köping Aktiebolag (Bokia)

Västmanlands län

Information

556241-9688 är organisationsnummer för verksamheten Nilssons Bokhandel i Köping Aktiebolag (Bokia). Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Nilssons Bokhandel i Köping Aktiebolag (Bokia) är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Köping som är den kommunen som Nilssons Bokhandel i Köping Aktiebolag (Bokia) finns i.

Nilssons Bokhandel i Köping Aktiebolag (Bokia) har varit registrerat sedan 1984-04-19 och det finns flera verksamheter i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Nilssons Bokhandel i Köping Aktiebolag (Bokia) så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1984-01-01.

Nilssons Bokhandel i Köping Aktiebolag (Bokia) är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Köping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Nilssons Bokhandel i Köping Aktiebolag (Bokia) är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Wastensson, Bo Krister -Wastensson, Bo Oskar Firman tecknas i förening av -Hall, Brita Magdalena -Wastensson, Tobias Fredrik

Vill ni komma i kontakt med Nilssons Bokhandel i Köping Aktiebolag (Bokia) så kan ni göra det på telefon genom 0221-71875 eller genom brev på följande adress:
Glasg. 4, 731 31, Köping

Bolaget skall bedriva bok- och pappershandel samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Nilssons Bokhandel i Köping Aktiebolag (Bokia) och det är Wastensson, Bo Krister som är född 1945 och har titeln VD, Wastensson, Bo Krister som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Hall, Brita Magdalena som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Wastensson, Bo Oskar som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Wastensson, Tobias Fredrik som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Wastensson, Karin Maria som är född 1946 och har titeln SuppleantDagermark, Lars Martin Daniel som är född 1966 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,