Svenska Folkhälso Laboratoriet SFHL AB

Västmanlands län

Information

Föremålet för bolagets verksamhet är forskning och metodutveckling inom klinisk kemiska-, klinisk fysiobiologiska laboratorieundersökningar och analyser, personalvård och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Svenska Folkhälso Laboratoriet SFHL AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Köping så är Svenska Folkhälso Laboratoriet SFHL AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Köping arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Köping och i Västmanlands län. Redan 1983-04-22 så skapades Svenska Folkhälso Laboratoriet SFHL AB och bolaget är har ej F-skattsedel.

556227-8217 är organisationsnummret för bolaget som finns i Köping.

Just nu är Svenska Folkhälso Laboratoriet SFHL AB Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Svenska Folkhälso Laboratoriet SFHL AB så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -Lund, Lars Erik -Lund, Mona Margareta

Följande personer är på något sätt aktiva inom Svenska Folkhälso Laboratoriet SFHL AB är Lund, Lars Erik som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Lund, Mona Margareta som är född 1942 och har titeln Suppleant, Häggquist, Dan som är född 1955 och har titeln Revisor, .