LiWi. 1 Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Köping och LiWi. 1 Aktiebolag är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många företag där och LiWi. 1 Aktiebolag är ett av dem. Statusen för LiWi. 1 Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

LiWi. 1 Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1983-03-10. Det finns flera olika företag i Västmanlands län som är ett stort län. Köping där företaget finns i jobbar för att företag som LiWi. 1 Aktiebolag ska trivas.

LiWi. 1 Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Köping så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska ha till föremål för sin verksamhet att äga och förvalta fastigheter, handel med värdepapper samt annan därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att LiWi. 1 Aktiebolag inte är momsregistrerat.

Idag är LiWi. 1 Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Köping.

Vill man komma i kontakt med LiWi. 1 Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 019-164843.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Lindström, Peter William -Wingren, Claes Göran Bertil.

De som är på något sätt har med LiWi. 1 Aktiebolag är Wingren, Claes Göran Bertil som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lindström, Peter William som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Wingren, Anna Cecilia som är född 1976 och har titeln Suppleant, Virén Linder, Åsa Ulrika som är född 1968 och har titeln Revisor, KPMG Bohlins AB som är född och har titeln Revisor, .

LiWi. 1 Aktiebolag har 556226-2765 som sitt organisationsnummer.