Köpings Restaurang & Bensin AB (Rasta Inn)

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Köping och Köpings Restaurang & Bensin AB (Rasta Inn) är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många företag där och Köpings Restaurang & Bensin AB (Rasta Inn) är ett av dem. Statusen för Köpings Restaurang & Bensin AB (Rasta Inn) är att Bolaget är aktivt.

Köpings Restaurang & Bensin AB (Rasta Inn) är ett Aktiebolag och skapades 1980-07-17. Det finns flera olika företag i Västmanlands län som är ett stort län. Köping där företaget finns i jobbar för att företag som Köpings Restaurang & Bensin AB (Rasta Inn) ska trivas.

Köpings Restaurang & Bensin AB (Rasta Inn) är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Köping så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva matservering, restaurangrörelse och bensinstationsrörelse ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Köpings Restaurang & Bensin AB (Rasta Inn) är momsregistrerat och det har de varit sedan 1980-01-01.

Idag är Köpings Restaurang & Bensin AB (Rasta Inn) Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Köping.

Vill man komma i kontakt med Köpings Restaurang & Bensin AB (Rasta Inn) så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0221-42070.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Köpings Restaurang & Bensin AB (Rasta Inn) är Chaieb, Abdelkrim som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot, Palkki, Jorma Veikko Juhani som är född 1948 och har titeln Suppleant, Häggquist, Dan som är född 1955 och har titeln Revisor, .

Köpings Restaurang & Bensin AB (Rasta Inn) har 556205-6415 som sitt organisationsnummer.