Melbergs Trävaru Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Köping och Melbergs Trävaru Aktiebolag är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Melbergs Trävaru Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Melbergs Trävaru Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Melbergs Trävaru Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1977-06-01. Det finns flera olika bolag i Västmanlands län som är ett stort län. Köping där bolaget finns i jobbar för att bolag som Melbergs Trävaru Aktiebolag ska trivas.

Melbergs Trävaru Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Köping så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall driva handel med och förädling av timmer och trä varor ävensom handel med fast egendom och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Melbergs Trävaru Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1996-01-01.

Idag är Melbergs Trävaru Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Köping.

Vill man komma i kontakt med Melbergs Trävaru Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0221-32345.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Melberg, Arne Herbert -Melberg, Erik Börje Firman tecknas två i förening av -Melberg, Arne Herbert -Melberg, Erik Börje -Melberg, Majvor Maaja -Melberg, Mats Arne.

De som är på något sätt har med Melbergs Trävaru Aktiebolag är Melberg, Arne Herbert som är född 1935 och har titeln VD, Melberg, Arne Herbert som är född 1935 och har titeln Ordinarie ledamot, Melberg, Erik Börje som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Melberg, Majvor Maaja som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Melberg, Mats Arne som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Melberg Olsson, Anita Charlotta som är född 1969 och har titeln SuppleantMelberg, Anders Börje som är född 1959 och har titeln Suppleant, Klint, Sonja Birgitta som är född 1946 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Melbergs Trävaru Aktiebolag har 556195-1145 som sitt organisationsnummer.