Nils-Olof Nilsson Skoförsäljnings Aktiebolag (Din Sko)

Västmanlands län

Information

I Köping finns det ett Aktiebolag som heter Nils-Olof Nilsson Skoförsäljnings Aktiebolag (Din Sko). Det finns flera företag som liknar Nils-Olof Nilsson Skoförsäljnings Aktiebolag (Din Sko) i Västmanlands län. Köping är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Nils-Olof Nilsson Skoförsäljnings Aktiebolag (Din Sko) är registrerat F-skatt och har varit det sedan 1994-01-01 och det finns flera bolag som är det i Västmanlands län.

Sedan 1973-02-28 så har Nils-Olof Nilsson Skoförsäljnings Aktiebolag (Din Sko) varit registrerat och sedan 1973-01-01 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Nils-Olof Nilsson Skoförsäljnings Aktiebolag (Din Sko) Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Köping.

Vill man komma i kontakt med Nils-Olof Nilsson Skoförsäljnings Aktiebolag (Din Sko) så kan man gör det genom att posta ett brev till Stora g. 11, 731 31, Köping. Vi ni istället prata med Nils-Olof Nilsson Skoförsäljnings Aktiebolag (Din Sko) så kan ni göra det på 0221-18840.

Bolaget skall driva handel med skor och skoartiklar samt idka därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Nilsson, Nils Olof som är född 1937 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Gith Anna-Lisa som är född 1951 och har titeln Suppleant, Vestlund, Pia Elisabet som är född 1966 och har titeln Revisor, Törnblom, Hans Gunnar som är född 1947 och har titeln Revisorssuppleant, Segebladhs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Nils-Olof Nilsson Skoförsäljnings Aktiebolag (Din Sko) har 556177-2517 som sitt organisationsnummer.