Aktiebolaget Hirtls Mekaniska Verkstad

Västmanlands län

Information

556172-5382 är organisationsnummer för företaget Aktiebolaget Hirtls Mekaniska Verkstad. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Aktiebolaget Hirtls Mekaniska Verkstad är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Köping som är den kommunen som Aktiebolaget Hirtls Mekaniska Verkstad finns i.

Aktiebolaget Hirtls Mekaniska Verkstad har varit registrerat sedan 1972-11-23 och det finns flera företag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Aktiebolaget Hirtls Mekaniska Verkstad så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1972-01-01.

Aktiebolaget Hirtls Mekaniska Verkstad är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Köping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Aktiebolaget Hirtls Mekaniska Verkstad är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Aktiebolaget Hirtls Mekaniska Verkstad så kan ni göra det på telefon genom 0227-13722 eller genom brev på följande adress:
Jägaråsv. 25 A, 736 93, Kungsör

Bolaget skall driva mekanisk verkstad och försälja dithörande artiklar jämte därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Aktiebolaget Hirtls Mekaniska Verkstad och det är Hirtl, Georg som är född 1936 och har titeln VD, Hirtl, Georg som är född 1936 och har titeln Ordinarie ledamot, Hirtl, Peter Georg som är född 1963 och har titeln Suppleant, Larsson, Karl Erik Sture som är född 1955 och har titeln Revisor, Martinsson, Leif Håkan som är född 1951 och har titeln Revisorssuppleant, Motala Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor