Matts Persson Reklam & Förlag Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Matts Persson Reklam & Förlag Aktiebolag är ett av många verksamheter som finns i Köping. Det är nämligen den kommunen som Matts Persson Reklam & Förlag Aktiebolag finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av verksamheter som kan vara aktieverksamheter, enskild firma, handelsverksamheter m.m.

Matts Persson Reklam & Förlag Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har verksamheten varit sedan 1994-01-01.

Matts Persson Reklam & Förlag Aktiebolag som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 1972-06-14. Men sedan 1986-01-01 så har Matts Persson Reklam & Förlag Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till verksamheten så gör man det till Strömv. 28, 730 30, Kolsva. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Matts Persson Reklam & Förlag Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0221-51015.

Köping arbetar för att verksamheter som Matts Persson Reklam & Förlag Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Matts Persson Reklam & Förlag Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat verksamheter i Västmanlands län.

Bolaget skall bedriva försäljning av transferpapper, värmepressar, textil samt hårda material för tryck, tillverkning och försäljning av reklam, reklamartiklar och kalendrar , kopiering, import, export, parti-, minut- och agenturverksamhet i anslutning härtill, samt tillverkning och försäljning profilerat mineralvatten och andra drycker och därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Matts Persson Reklam & Förlag Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Matts Persson Reklam & Förlag Aktiebolag och det är följande personer, Persson, Karl Matts Albin som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson, Marianne Christina som är född 1948 och har titeln Suppleant, Pettersson, Erik Roland som är född 1948 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Matts Persson Reklam & Förlag Aktiebolag är 556165-4871.