Aktiebolaget Bertil Elghs Lastbilsåkeri

Västmanlands län

Information

Aktiebolaget Bertil Elghs Lastbilsåkeri är ett av många bolag som finns i Köping. Det är nämligen den kommunen som Aktiebolaget Bertil Elghs Lastbilsåkeri finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Aktiebolaget Bertil Elghs Lastbilsåkeri som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 1971-12-30.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Holmsmalma , 731 94, Köping. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Aktiebolaget Bertil Elghs Lastbilsåkeri så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0221-81047.

Köping arbetar för att bolag som Aktiebolaget Bertil Elghs Lastbilsåkeri ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Aktiebolaget Bertil Elghs Lastbilsåkeri. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västmanlands län.

Bolaget skall bedriva lastbilsåkeri ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Aktiebolaget Bertil Elghs Lastbilsåkeri är följande:
Firman tecknas av styrelsen Då styrelsen ska bestå av 1 ledamot och 1 suppleant är styrelsen inte fulltalig..

Det finns idag lite personer som är kopplade till Aktiebolaget Bertil Elghs Lastbilsåkeri och det är följande personer, Brodin, Sven Rune som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Pettersson, Erik Roland som är född 1948 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Aktiebolaget Bertil Elghs Lastbilsåkeri är 556156-1001.