Servotronic i Köping Aktiebolag

Västmanlands län

Information

556139-4429 är organisationsnummer för verksamheten Servotronic i Köping Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Servotronic i Köping Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Köping som är den kommunen som Servotronic i Köping Aktiebolag finns i.

Servotronic i Köping Aktiebolag har varit registrerat sedan 1970-09-28 och det finns flera verksamheter i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 1994-01-01 vill man istället veta hur det står till med momsen för Servotronic i Köping Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1978-01-01.

Servotronic i Köping Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Köping som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Servotronic i Köping Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -Lindberg, Eva Lilian -Lindberg, Leif Göran Emanuel

Vill ni komma i kontakt med Servotronic i Köping Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 0221-19552 eller genom brev på följande adress:
Redareg. 2, 731 36, Köping

Bolaget skall bedriva service och produktion av elektronikdetaljer, uthyrning av fast och lös egendom inom mekaniska verkstadsindustrin ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Servotronic i Köping Aktiebolag och det är Lindberg, Leif Göran Emanuel som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindberg, Eva Lilian som är född 1952 och har titeln Suppleant, Vestlund, Pia Elisabet som är född 1966 och har titeln Revisor, Segebladhs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,