Gunnar Brodins Åkeri Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Bolaget skall bedriva lastbilsåkeri, försäljning av grus samt entreprenadverksamhet huvudsakligen inom gräv- och schaktbranschen, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Gunnar Brodins Åkeri Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Köping så är Gunnar Brodins Åkeri Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Västmanlands län så finns det ännu fler.

Köping arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Köping och i Västmanlands län. Redan 1967-08-22 så skapades Gunnar Brodins Åkeri Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Gunnar Brodins Åkeri Aktiebolag har haft det sedan 1994-01-01.

Gunnar Brodins Åkeri Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 1974-01-01

556111-4033 är organisationsnummret för bolaget som finns i Köping.

Just nu är Gunnar Brodins Åkeri Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Västmanlands län

Vill ni komma i kontakt med Gunnar Brodins Åkeri Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 0221-81047 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Gunnar Brodins Åkeri Aktiebolag är Brodin, Sven Rune som är född 1946 och har titeln VD, Brodin, Sven Rune som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot, Ek, Gun Margareta som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Brodin, Margareta Cecilia som är född 1950 och har titeln Suppleant, Pettersson, Erik Roland som är född 1948 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor.