GKN Sinter Metals Aktiebolag

Västmanlands län

Information

I Västmanlands län så finns GKN Sinter Metals Aktiebolag. Det är en av många bolag som är verksamma i denna region. Kommunen som verksamheten ligger i är Köping här finns det många olika Aktiebolag. GKN Sinter Metals Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västmanlands län. Köping jobbar hårt för att bolag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra bolag som finns i Västmanlands län gör att bolag trivs där.

GKN Sinter Metals Aktiebolag är momsregistrerat sedan1987-01-01 och har organisationsnummer 556099-1795.

Vill man komma i kontakt med verksamheten så kan man nå dem via telefon: (okänt telefonnummer) alternativt besöka eller skicka post till GKN Sinter Metals Aktiebolag på följande adress BOX 101, 730 30, Kolsva.

GKN Sinter Metals Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I GKN Sinter Metals Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , , Brown, Ulf Håkan som är född 1966 och har titeln Suppleant , , . ,

Bolaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget ska tillverka och marknadsföra pulvermetallurgiska produkter såsom glidlager, filter, friktionsmaterial och maskindelar, samt idka därmed förenlig verksamhet.