Alltjänst i Köping Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Alltjänst i Köping Aktiebolag hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Köping som är den kommunen där Alltjänst i Köping Aktiebolag finns. I Köping så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Alltjänst i Köping Aktiebolag tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Alltjänst i Köping Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Alltjänst i Köping Aktiebolag har funnits sedan och 1970-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Alltjänst i Köping Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Rosenlundsg. 2, 731 50, Köping men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0221-19240.

Köping arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Alltjänst i Köping Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Alltjänst i Köping Aktiebolag har idag 556077-5388 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen är den som för stunden ansvarar för Alltjänst i Köping Aktiebolag

Bolaget skall idka fönsterputs, fastighetsskötsel, industritjänster jämte därmed förenlig verksamhet.

I Alltjänst i Köping Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Örtenmark, Jan Kenneth Arne som är född 1948 och har titeln VD, Örtenmark, Jan Kenneth Arne som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Örtenmark, Inez Gudrun Gunilla som är född 1953 och har titeln Suppleant, Palm, Erik Tomas som är född 1952 och har titeln Revisor, PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .