Köpings Industri-Plast Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Köpings Industri-Plast Aktiebolag hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Köping som är den kommunen där Köpings Industri-Plast Aktiebolag finns. I Köping så finns det många olika Aktiebolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Aktiebolag. Köpings Industri-Plast Aktiebolag tillhör bolagstypen Aktiebolag och bolaget har F-skatt vilket Köpings Industri-Plast Aktiebolag har haft sedan 1994-01-01. Köpings Industri-Plast Aktiebolag har funnits sedan och 1980-01-01 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Köpings Industri-Plast Aktiebolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Nibblesbackev. 6, 731 50, Köping men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0221-18200.

Köping arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler bolag.

Idag är Köpings Industri-Plast Aktiebolag Privat, ej börsnoterat.

Köpings Industri-Plast Aktiebolag har idag 556076-0497 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder är den som för stunden ansvarar för Köpings Industri-Plast Aktiebolag

Bolaget skall bedriva tillverkning och handel inom plastbranschen ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Köpings Industri-Plast Aktiebolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Jannering, Hans Olof Gunnar som är född 1953 och har titeln Extern VD, Kåredal, Lars Arne Gerhard som är född 1961 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Demark, Robert Mikael som är född 1973 och har titeln Ordinarie ledamot, Folkö, Mats Olof som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Norling, Åke Valdemar som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindgren, Sven Tomas som är född 1968 och har titeln RevisorÖhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor, .