Fridhs Blommor Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Fridhs Blommor Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Köping. Det är nämligen den kommunen som Fridhs Blommor Aktiebolag finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Fridhs Blommor Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Fridhs Blommor Aktiebolag som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 1960-12-28. Men sedan 1980-01-01 så har Fridhs Blommor Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Ö. Långg. 3, 731 32, Köping. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Fridhs Blommor Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0221-10117.

Köping arbetar för att bolag som Fridhs Blommor Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Fridhs Blommor Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västmanlands län.

Bolaget skall driva blomsterhandel.

Firmatecknare för Fridhs Blommor Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Fridhs Blommor Aktiebolag och det är följande personer, Svensson, Johanna Maria som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Hjorth, Max Åke Christer som är född 1973 och har titeln Suppleant, Wiik, Siv Eva Marianne som är född 1943 och har titeln Revisor, Olssons & Wiik Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Fridhs Blommor Aktiebolag är 556076-0059.