Mölndals Elektriska Aktiebolag

Västmanlands län

Information

I Västmanlands län så finns Mölndals Elektriska Aktiebolag. Det är en av många företag som är verksamma i denna region. Kommunen som företaget ligger i är Köping här finns det många olika Aktiebolag. Mölndals Elektriska Aktiebolag tillhör bolagstypen "Aktiebolag" och det är en bolagstyp som det finns fler av i Västmanlands län. Köping jobbar hårt för att företag skall trivas i kommunen och med den närhet till andra företag som finns i Västmanlands län gör att företag trivs där.

Mölndals Elektriska Aktiebolag är momsregistrerat sedan1980-01-01 och har organisationsnummer 556065-7388.

Vill man komma i kontakt med företaget så kan man nå dem via telefon: 0221-13270 alternativt besöka eller skicka post till Mölndals Elektriska Aktiebolag på följande adress Bäverstigen 12, 731 43, Köping.

Mölndals Elektriska Aktiebolag är idag Privat, ej börsnoterat och har varit registrerat för F-skatt sedan 1994-01-01.

I Mölndals Elektriska Aktiebolag så sitter följande personer i styrelsen: , , Andersson, Vanja Viola som är född 1938 och har titeln Suppleant , , ,

Företaget har följande verksamhetsbeskrivning: Bolaget skall bedriva handel med elmateriel, elektrisk intallationsrörelse ävensom idka därmed förenlig verksamhet samt äga och förvalta fast och lös egendom.