Ryds Glas i Köping AB

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Köping och Ryds Glas i Köping AB är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Ryds Glas i Köping AB är ett av dem. Statusen för Ryds Glas i Köping AB är att Bolaget är aktivt.

Ryds Glas i Köping AB är ett Aktiebolag och skapades 1957-06-18. Det finns flera olika verksamheter i Västmanlands län som är ett stort län. Köping där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Ryds Glas i Köping AB ska trivas.

Ryds Glas i Köping AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Köping så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva glasmästeriverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ryds Glas i Köping AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 1978-01-01.

Idag är Ryds Glas i Köping AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Köping.

Vill man komma i kontakt med Ryds Glas i Köping AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0221-10013.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas i förening av -Falk, Maria Helena -Hedin, Stig Fredrik.

De som är på något sätt har med Ryds Glas i Köping AB är Falk, Maria Helena som är född 1983 och har titeln Extern firmatecknare, Ryd, Fredrik Magnus som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Falk, Carl Johan som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Hedin, Stig Fredrik som är född 1979 och har titeln Ordinarie ledamot, Rubinsson, Tomas Gunnar som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Runsten, Mats Rickard Immanuel som är född 1958 och har titeln SuppleantNilsson, Nils Anders som är född 1972 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Ryds Glas i Köping AB har 556064-9393 som sitt organisationsnummer.