Kolsva Handel Fastighets Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Köping och Kolsva Handel Fastighets Aktiebolag är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många bolag där och Kolsva Handel Fastighets Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Kolsva Handel Fastighets Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Kolsva Handel Fastighets Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 1946-05-08. Det finns flera olika bolag i Västmanlands län som är ett stort län. Köping där bolaget finns i jobbar för att bolag som Kolsva Handel Fastighets Aktiebolag ska trivas.

Kolsva Handel Fastighets Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1994-01-01. I Köping så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva fastighetsförvaltning och annan därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Kolsva Handel Fastighets Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1980-01-01.

Idag är Kolsva Handel Fastighets Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Köping.

Vill man komma i kontakt med Kolsva Handel Fastighets Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0221-50007.

Firman tecknas var för sig av -Karlsson, Gerd Katarina -Karlsson, Sven Olof.

De som är på något sätt har med Kolsva Handel Fastighets Aktiebolag är Karlsson, Gerd Katarina som är född 1945 och har titeln VD, Karlsson, Sven Olof som är född 1942 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Gerd Katarina som är född 1945 och har titeln Suppleant, Nygren, Gunnel Katarina som är född 1953 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .

Kolsva Handel Fastighets Aktiebolag har 556047-3836 som sitt organisationsnummer.