Keycast Kohlswa AB

Västmanlands län

Information

Keycast Kohlswa AB är ett företag som finns i Köping. I Keycast Kohlswa AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Baarman, Harri-Johan som är född 1958 och har titeln Extern firmatecknare, Strömberg, Anders Robert som är född 1967 och har titeln Extern firmatecknare, Jutila, Simo Antero som är född och har titeln VD,Bosatt utomlands inom EES, Jutila, Simo Antero som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Aalto, Liisa Inkeri som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Lindros, Per Jonas som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamotKPMG AB som är född och har titeln Revisor, Johansson, Sven Johan Michael som är född 1964 och har titeln Huvudansvarigrevisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Keycast Kohlswa AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Keycast Kohlswa AB på telefon 0221-53000.

Bolaget skall bedriva gjuteri- och verkstadsrörelse, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Keycast Kohlswa AB av bolagstypen Aktiebolag.

Keycast Kohlswa AB är ett av många företag som finns i Västmanlands län och Köping arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Keycast Kohlswa AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 1994-01-01 och Keycast Kohlswa AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 1987-01-01.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Keycast Kohlswa AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Jutila, Simo Antero Firman tecknas i förening av -Baarman, Harri-Johan -Strömberg, Anders Robert

Keycast Kohlswa AB har 556044-7715 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Västmanlands län.