Carl Larsson Guldsmed Aktiebolag

Västmanlands län

Information

Carl Larsson Guldsmed Aktiebolag är ett av många bolag som finns i Köping. Det är nämligen den kommunen som Carl Larsson Guldsmed Aktiebolag finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Carl Larsson Guldsmed Aktiebolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Carl Larsson Guldsmed Aktiebolag som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 1935-02-15. Men sedan 1980-01-01 så har Carl Larsson Guldsmed Aktiebolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Stora g. 9, 731 32, Köping. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Carl Larsson Guldsmed Aktiebolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0221-71150.

Köping arbetar för att bolag som Carl Larsson Guldsmed Aktiebolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Carl Larsson Guldsmed Aktiebolag. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Västmanlands län.

Bolaget skall driva handel inom guldsmedsbranschen samt idka därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Carl Larsson Guldsmed Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Carl Larsson Guldsmed Aktiebolag och det är följande personer, Norberg, Lena Susanne som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Norberg, Carl Stefan som är född 1964 och har titeln Suppleant, Vestlund, Pia Elisabet som är född 1966 och har titeln Revisor, Törnblom, Hans Gunnar som är född 1947 och har titeln Revisorssuppleant, Segebladhs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Carl Larsson Guldsmed Aktiebolag är 556033-8617.