Anders Karlssons Åkeri

Västmanlands län

Information

520727-XXXX är organisationsnummer för bolaget Anders Karlssons Åkeri. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Anders Karlssons Åkeri är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Köping som är den kommunen som Anders Karlssons Åkeri finns i.

Anders Karlssons Åkeri har varit registrerat sedan 1985-08-16 och det finns flera bolag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Anders Karlssons Åkeri så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1998-01-01.

Anders Karlssons Åkeri är och det finns flera bolag i Köping som också är .

Firmatecknare för Anders Karlssons Åkeri är följande:

Vill ni komma i kontakt med Anders Karlssons Åkeri så kan ni göra det på telefon genom 0221-20798 eller genom brev på följande adress:

Åkeri och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Anders Karlssons Åkeri och det är Karlsson, Karl Anders som är född 1952 och har titeln Innehavare av enskild firma,