Nisses Byggmaskiner och Hemprodukter

Västmanlands län

Information

Nisses Byggmaskiner och Hemprodukter hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Köping som är den kommunen där Nisses Byggmaskiner och Hemprodukter finns. I Köping så finns det många olika Enskild firma och i Västmanlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Nisses Byggmaskiner och Hemprodukter tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Nisses Byggmaskiner och Hemprodukter har haft sedan 1994-01-01. Nisses Byggmaskiner och Hemprodukter har funnits sedan och 1982-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Nisses Byggmaskiner och Hemprodukter så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0581-70258.

Köping arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Nisses Byggmaskiner och Hemprodukter har idag 510924-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Nisses Byggmaskiner och Hemprodukter

Reparation av och handel med byggmaskiner samt tillverkning och försäljning av staket.

I Nisses Byggmaskiner och Hemprodukter så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Andersson, NILS Olof som är född 1951 och har titeln Innehavare av enskild firma, .