Firma K H Försäljning Kolsva

Västmanlands län

Information

Firma K H Försäljning Kolsva hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Köping som är den kommunen där Firma K H Försäljning Kolsva finns. I Köping så finns det många olika Enskild firma och i Västmanlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Firma K H Försäljning Kolsva tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har ej F-skatt. Firma K H Försäljning Kolsva har funnits sedan och 1991-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Firma K H Försäljning Kolsva så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0221-24050.

Köping arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Firma K H Försäljning Kolsva har idag 480528-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Firma K H Försäljning Kolsva

Handel och konsultverksamhet inom maskiner, fordon och fastigheter.

I Firma K H Försäljning Kolsva så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Hellström, Kjell Sven Louis som är född 1948 och har titeln Innehavare av enskild firma, .