Nilla's Hantverk

Västmanlands län

Information

Nilla's Hantverk hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Köping som är den kommunen där Nilla's Hantverk finns. I Köping så finns det många olika Enskild firma och i Västmanlands län så finns det ännu fler Enskild firma. Nilla's Hantverk tillhör verksamheterstypen Enskild firma och verksamheten har F-skatt vilket Nilla's Hantverk har haft sedan 1996-01-01. Nilla's Hantverk har funnits sedan och 1996-01-01 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Nilla's Hantverk så kan ni göra det genom att skicka er post till men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 0221-42002.

Köping arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler verksamheter.

Nilla's Hantverk har idag 440819-XXXX som sitt organisationummer.

är den som för stunden ansvarar för Nilla's Hantverk

Handel med torkade blommor, textilier, hattar, kläder, fotografier och vykort.

I Nilla's Hantverk så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Gustafsson, Gunilla Marianne som är född 1944 och har titeln Innehavare av enskild firma, .