SensIQ

Västmanlands län

Information

420415-XXXX är organisationsnummer för verksamheten SensIQ. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som SensIQ är Enskild firma. Det finns idag flera olika Enskild firma i Köping som är den kommunen som SensIQ finns i.

SensIQ har varit registrerat sedan 2005-11-11 och det finns flera verksamheter i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-02-04 vill man istället veta hur det står till med momsen för SensIQ så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-02-04.

SensIQ är och det finns flera verksamheter i Köping som också är .

Firmatecknare för SensIQ är följande:

Vill ni komma i kontakt med SensIQ så kan ni göra det på telefon genom 0221-18530 eller genom brev på följande adress:

Som konsult bedriva multimedia-produktion för marknadsföring på internet, samt marknadsföra egna och andras produkter och tjänster i e-handelsbutik, varav egna produkter är multimedia-produkter och tjänster inklusive utbildning.

Det finns olika personer som har en koppling med SensIQ och det är Eriksson, Nils Lennart som är född 1942 och har titeln Innehavare av enskild firma,