Okengi, Olof Karlsson Energi

Västmanlands län

Information

Okengi, Olof Karlsson Energi är ett av många bolag som finns i Köping. Det är nämligen den kommunen som Okengi, Olof Karlsson Energi finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Okengi, Olof Karlsson Energi är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1994-01-01.

Okengi, Olof Karlsson Energi som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 1980-05-06. Men sedan 1996-01-01 så har Okengi, Olof Karlsson Energi varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Okengi, Olof Karlsson Energi så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: .

Köping arbetar för att bolag som Okengi, Olof Karlsson Energi ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för Okengi, Olof Karlsson Energi. Det finns flera bolag i Västmanlands län.

Konsultativ verksamhet inom energiområdet samt produktion av alternativ energi. Handel med utrustning för energiproduktion. Insamling och distribution av kunskaper inom energiområdet.

Firmatecknare för Okengi, Olof Karlsson Energi är följande:
.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Okengi, Olof Karlsson Energi och det är följande personer, Karlsson, Olof Gunnar som är född 1939 och har titeln Innehavare av enskild firma,

Organisationsnummer för Okengi, Olof Karlsson Energi är 390727-XXXX.