IC ÖZ Kompaniet Handelsbolag

Västmanlands län

Information

IC ÖZ Kompaniet Handelsbolag hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Köping som är den kommunen där IC ÖZ Kompaniet Handelsbolag finns. I Köping så finns det många olika Handelsbolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Handelsbolag. IC ÖZ Kompaniet Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har ej F-skatt. IC ÖZ Kompaniet Handelsbolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till IC ÖZ Kompaniet Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till NIBBLÄSBACKE V 1H, 731 51, Köping men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på .

Köping arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler verksamheter.

IC ÖZ Kompaniet Handelsbolag har idag 969707-6231 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -bolagsmännen är den som för stunden ansvarar för IC ÖZ Kompaniet Handelsbolag

Pizzeria och grill.

I IC ÖZ Kompaniet Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Öz, Gökhan som är född 1978 och har titeln Bolagsman, Öz, Hakan som är född 1983 och har titeln Bolagsman, .