Kent Nilsen Kommanditbolag

Västmanlands län

Information

Kent Nilsen Kommanditbolag hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Köping som är den kommunen där Kent Nilsen Kommanditbolag finns. I Köping så finns det många olika Kommanditbolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Kommanditbolag. Kent Nilsen Kommanditbolag tillhör bolagstypen Kommanditbolag och bolaget har F-skatt vilket Kent Nilsen Kommanditbolag har haft sedan 2008-04-03. Kent Nilsen Kommanditbolag har funnits sedan och 2008-04-03 så registrerades bolaget för moms.

Vill ni skicka post till Kent Nilsen Kommanditbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Hisingsg. 37, 731 42, Köping men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 076-3405821.

Köping arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler bolag.

Kent Nilsen Kommanditbolag har idag 969699-4368 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av komplementären. är den som för stunden ansvarar för Kent Nilsen Kommanditbolag

Bolaget skall bedriva försäljning av mjukvara och IT-relaterade tjänster, utbildning inom branschen och därmed förenlig verksamhet.

I Kent Nilsen Kommanditbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Nilsen, Kent Villy som är född 1953 och har titeln Komplementär, Dovholt, Liselotte Margareta som är född 1948 och har titeln Kommanditdelägare, .