CME Bygg o Måleri Handelsbolag

Västmanlands län

Information

969682-6446 är organisationsnummer för verksamheten CME Bygg o Måleri Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som CME Bygg o Måleri Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Köping som är den kommunen som CME Bygg o Måleri Handelsbolag finns i.

CME Bygg o Måleri Handelsbolag har varit registrerat sedan 2002-01-08 och det finns flera verksamheter i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-01-21 vill man istället veta hur det står till med momsen för CME Bygg o Måleri Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-01-21.

CME Bygg o Måleri Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Köping som också är .

Firmatecknare för CME Bygg o Måleri Handelsbolag är följande:
Firman tecknas av bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med CME Bygg o Måleri Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 0221-51244 eller genom brev på följande adress:
Bergslagsv. 120, 730 30, Kolsva

Snickeri och måleriarbeten.

Det finns olika personer som har en koppling med CME Bygg o Måleri Handelsbolag och det är Ekholm, Carl Magnus Lennart som är född 1947 och har titeln Bolagsman, Ekholm, Carl Mikael som är född 1967 och har titeln Bolagsman,