Superspelarna Kommanditbolag

Västmanlands län

Information

969677-8696 är organisationsnummer för bolaget Superspelarna Kommanditbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Superspelarna Kommanditbolag är Kommanditbolag. Det finns idag flera olika Kommanditbolag i Köping som är den kommunen som Superspelarna Kommanditbolag finns i.

Superspelarna Kommanditbolag har varit registrerat sedan 2003-07-15 och det finns flera bolag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-05-15 vill man istället veta hur det står till med momsen för Superspelarna Kommanditbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-05-23.

Superspelarna Kommanditbolag är och det finns flera bolag i Köping som också är .

Firmatecknare för Superspelarna Kommanditbolag är följande:
Firman tecknas av komplementären.

Vill ni komma i kontakt med Superspelarna Kommanditbolag så kan ni göra det på telefon genom 0221-15350 eller genom brev på följande adress:
Nibbletorget, 731 52, Köping

Kioskverksamhet och spelombud.

Det finns olika personer som har en koppling med Superspelarna Kommanditbolag och det är Gålbom, Ingrid Elisabet som är född 1947 och har titeln Komplementär, Eriksson, Sven Erik Ronald som är född 1942 och har titeln Kommanditdelägare,