UDIT Handelsbolag

Västmanlands län

Information

UDIT Handelsbolag hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Köping som är den kommunen där UDIT Handelsbolag finns. I Köping så finns det många olika Handelsbolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Handelsbolag. UDIT Handelsbolag tillhör verksamheterstypen Handelsbolag och verksamheten har F-skatt vilket UDIT Handelsbolag har haft sedan 2000-04-12. UDIT Handelsbolag har funnits sedan och 2000-04-12 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till UDIT Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Kalltorp 1, 731 94, Köping men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 070-8911210.

Köping arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler verksamheter.

UDIT Handelsbolag har idag 969661-3968 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmän var för sig. är den som för stunden ansvarar för UDIT Handelsbolag

Datakonsult inom Cad-teknik och webbproduktion. Marknadsföring av webbplatser på nätet. Försäljning av webbsidor. Design och tillverkning av konsthantverk för heminredning. Samt försäljning av ovanstående. Försäljning av datorer och datatillbehör. Försäljning av profil- och fritidskläder, skor, accessoarer och presentartiklar. Tillverkning och försäljning av konsthantverk för heminredning. Café, lunchservering och catering med försäljning. Service av symaaskiner samt försäljning av symaskinstillbehör samt försäljning av textiler.

I UDIT Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Gunnarsson, Bengt Mikael som är född 1967 och har titeln Bolagsman, Gunnarsson, Eva Carina som är född 1969 och har titeln Bolagsman, .