Ekonomihuset i Köping Kommanditbolag

Västmanlands län

Information

Kommanditbolag finns det flera av i Köping och Ekonomihuset i Köping Kommanditbolag är ett av dem. Västmanlands län är ett stort län där det finns många företag där och Ekonomihuset i Köping Kommanditbolag är ett av dem. Statusen för Ekonomihuset i Köping Kommanditbolag är att Bolaget är aktivt.

Ekonomihuset i Köping Kommanditbolag är ett Kommanditbolag och skapades 1997-12-12. Det finns flera olika företag i Västmanlands län som är ett stort län. Köping där företaget finns i jobbar för att företag som Ekonomihuset i Köping Kommanditbolag ska trivas.

Ekonomihuset i Köping Kommanditbolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01. I Köping så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Konsultverksamhet inom ekonomi, administration, utbildning, fastighetsöverlåtelser, fastighetsförvaltning och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Ekonomihuset i Köping Kommanditbolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 1998-01-01.

Idag är Ekonomihuset i Köping Kommanditbolag och det finns flera företag som är det idag i Köping.

Vill man komma i kontakt med Ekonomihuset i Köping Kommanditbolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 0221-19990.

Firman tecknas av komplementären..

De som är på något sätt har med Ekonomihuset i Köping Kommanditbolag är Ekonomihuset Jan Wessén AB som är född och har titeln Komplementär, Wessén, Jan Olof som är född 1950 och har titeln Kommanditdelägare, .

Ekonomihuset i Köping Kommanditbolag har 969645-9651 som sitt organisationsnummer.