Hårfixaren Britt-Marie & Johan Handelsbolag

Västmanlands län

Information

Hårfixaren Britt-Marie & Johan Handelsbolag hittar ni ett Västmanlands län som inte är som andra län. I Västmanlands län hittar ni Köping som är den kommunen där Hårfixaren Britt-Marie & Johan Handelsbolag finns. I Köping så finns det många olika Handelsbolag och i Västmanlands län så finns det ännu fler Handelsbolag. Hårfixaren Britt-Marie & Johan Handelsbolag tillhör bolagstypen Handelsbolag och bolaget har ej F-skatt. Hårfixaren Britt-Marie & Johan Handelsbolag har funnits sedan .

Vill ni skicka post till Hårfixaren Britt-Marie & Johan Handelsbolag så kan ni göra det genom att skicka er post till Stora g. 23B, 731 31, Köping men känner ni att ni istället vill försöka nå bolaget genom telefon så kan ni nå dem på 0221-71523.

Köping arbetar för att bolag ska trivas samtidigt verkar även Västmanlands län för att locka till sig fler bolag.

Hårfixaren Britt-Marie & Johan Handelsbolag har idag 969632-0580 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av bolagsmännen var för sig. är den som för stunden ansvarar för Hårfixaren Britt-Marie & Johan Handelsbolag

Frisersalong.

I Hårfixaren Britt-Marie & Johan Handelsbolag så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Sandblom, Johan Fredrik som är född 1973 och har titeln Bolagsman, Smedberg, Ulla Britt-Marie som är född 1953 och har titeln Bolagsman, .