L Edvardsson's Måleri Handelsbolag

Västmanlands län

Information

L Edvardsson's Måleri Handelsbolag är ett av många bolag som finns i Köping. Det är nämligen den kommunen som L Edvardsson's Måleri Handelsbolag finns i och den tillhör även Västmanlands län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

L Edvardsson's Måleri Handelsbolag är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 1995-01-01.

L Edvardsson's Måleri Handelsbolag som idag finns i Västmanlands län har varit registrerat sedan 1992-01-09. Men sedan 1992-01-01 så har L Edvardsson's Måleri Handelsbolag varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Skridskog. 19, 731 52, Köping. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på L Edvardsson's Måleri Handelsbolag så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0221-18563.

Köping arbetar för att bolag som L Edvardsson's Måleri Handelsbolag ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet för L Edvardsson's Måleri Handelsbolag. Det finns flera bolag i Västmanlands län.

Måleri.

Firmatecknare för L Edvardsson's Måleri Handelsbolag är följande:
; Leif Edvardsson..

Det finns idag lite personer som är kopplade till L Edvardsson's Måleri Handelsbolag och det är följande personer, Edvardsson, Anna KERSTIN Elisa- som är född 1949 och har titeln Bolagsman, Edvardsson, LEIF Sören som är född 1949 och har titeln Bolagsman,

Organisationsnummer för L Edvardsson's Måleri Handelsbolag är 916931-1199.