R & E Dömstedts Taxi Handelsbolag

Västmanlands län

Information

916580-8131 är organisationsnummer för verksamheten R & E Dömstedts Taxi Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som R & E Dömstedts Taxi Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Köping som är den kommunen som R & E Dömstedts Taxi Handelsbolag finns i.

R & E Dömstedts Taxi Handelsbolag har varit registrerat sedan 1991-05-13 och det finns flera verksamheter i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för R & E Dömstedts Taxi Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 1991-01-01.

R & E Dömstedts Taxi Handelsbolag är och det finns flera verksamheter i Köping som också är .

Firmatecknare för R & E Dömstedts Taxi Handelsbolag är följande:
; Bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med R & E Dömstedts Taxi Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 070-3312577 eller genom brev på följande adress:
Ringensons v. 2 F, 731 43, Köping

Taxirörelse och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med R & E Dömstedts Taxi Handelsbolag och det är Dömstedt, Pamela ELISABETH som är född 1956 och har titeln Bolagsman, Dömstedt, Rolf Lennart som är född 1944 och har titeln Bolagsman,