Sten Gunnarsson Handelsbolag

Västmanlands län

Information

916579-5692 är organisationsnummer för bolaget Sten Gunnarsson Handelsbolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Sten Gunnarsson Handelsbolag är Handelsbolag. Det finns idag flera olika Handelsbolag i Köping som är den kommunen som Sten Gunnarsson Handelsbolag finns i.

Sten Gunnarsson Handelsbolag har varit registrerat sedan 1988-10-25 och det finns flera bolag i Västmanlands län som har funnits sedan dess.

Bolaget är inaktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Sten Gunnarsson Handelsbolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Sten Gunnarsson Handelsbolag är och det finns flera bolag i Köping som också är .

Firmatecknare för Sten Gunnarsson Handelsbolag är följande:
; Bolagsmännen var för sig.

Vill ni komma i kontakt med Sten Gunnarsson Handelsbolag så kan ni göra det på telefon genom 060-182160 eller genom brev på följande adress:
Ugglev. 12, 731 42, Köping

Tandläkarverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Sten Gunnarsson Handelsbolag och det är Gunnarsson, BOEL Anita som är född 1957 och har titeln Bolagsman, Gunnarsson, STEN Krister som är född 1956 och har titeln Bolagsman,